Yli sata tapahtumaa liikuntapuistoissa ympäri Suomea

8.4.2015

Kiitos kaikille kunnille, järjestöille ja vanhusneuvostoille, jotka ottivat toimenpideohjelman haasteen vastaa ja järjestävät iäkkäille tapahtuman liikuntapuistossa touko-kesäkuussa. Saamme yhteistyöllä järjestettyä reilut 100 tapahtumaa ympäri Suomea.

Kaikille tapahtumajärjestäjille postitetaan maksuton Voimaa ja tasapainoa liikuntapuistosta -vertaisohjaajaopas viikolla 16–17. Opas on myös tulostettavissa tästä linkistä.

Lisäksi tapahtumajärjestäjät voivat tulostaa verkkosivuilta huhtikuun lopussa kampanjan tiedotusmateriaaleja kuten ikäihmisten tietopaketin ja lehdistötiedotepohjan.

Haastekampanjaan nopeimmin ilmoittautuneille yhdyshenkilöille lähtee viikolla 15-17 vahvistusviesti maksuttomaan Vertaisohjaajan virikepäivä -koulutukseen ilmoittautumisesta.

 

Ikäihmisten liikunnan toimenpideohjelman vuoden 2015 haastekampanjan tavoitteena on innostaa tavalliset ikäihmiset kokeilemaan kuntoilua ulkona. Liikunnan aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Vallataan siis yhdessä liikuntapuistot iäkkäiden käyttöön!