Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Voimaa vanhuuteen tutuksi ja tavaksi -kärkiseminaari Oulussa 15.3.2017, tervetuloa! (tilaisuus maksuton)

3.3.2017

Kärkihanke Voimaa vanhuuteen tutuksi ja tavaksi jalkautuu kevään aikana kaikille AVI-alueilla. Nyt tavataan Oulussa!

Tervetuloa Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen Voimaa vanhuuteen tutuksi ja tavaksi -kärkiseminaariin Ouluun 15.3.2017!

Seminaarin tavoitteena on kannustaa kuntia ilmoittautumaan Voimaa vanhuuteen tutuksi ja tavaksi -kärkikunnaksi ja kuulemaan hankkeen tarjoamista eduista. Kärkihankkeen kunnat ottavat käyttöön Voimaa vanhuuteen hyviä toimintatapoja poikkisektorisella yhteistyöllä ja verkostoitumalla alueellisesti.

Maksuttoman seminaarin kohderyhminä ovat ikäihmisten terveysliikunnan päättäjät, luottamushenkilöt ja toimijat liikunta-, sosiaali- ja terveys-, sivistys- sekä teknisestä toimesta, järjestöistä, vanhusneuvostoista ja yksityissektorilta Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella.

Tutustu tästä ohjelmaan.

Ilmoittaudu tästä linkistä 12.3.2017 mennessä:

https://www.webropolsurveys.com/S/808181AA9E8DE5DF.par

Seminaarin järjestää Ikäinstituutti yhteistyössä Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kanssa. Lisätietoja: markku.holmi@ikainstituutti.fi, ulla.silventoinen@avi.fi, raija.fors@avi.fi