Elämäni eläkevuodet -valmennus oli mukana kaikkien aikojen suurimmassa liikuntaseminaarissa

9.4.2018

Elämäni eläkevuodet -valmennuksen työpajassa osallistujia innostettiin toisenlaiseen ajatteluun.

Liikkuen läpi elämän -seminaari keräsi Jyväskylään 1300 eri-ikäisten liikunnan parissa työskentelevää ammattilaista. Kaksipäiväisen seminaarin aikana ideoita ja oppeja saatiin niin varhaiskasvatuksessa kuin iäkkäiden liikunnan parissa hyödynnettäväksi. Osallistujat pääsivät syventämään seminaarin teemoja erilaisissa työpajoissa.

Työpajan osallistujat kokivat Elämäni eläkevuodet -valmennuksen konseptin erittäin tarpeelliseksi ja ajankohtaiseksi. Yksi heistä oli Marjis Viktors Kaarinasta. Hän kertoo osallistuneensa työpajaan, koska hän on todella kiinnostunut Ikäinstituutin suunnittelemasta uudesta tuotteesta.

- Työpajan loistovetäjät, Sirkkaliisa Heimonen ja Markku Holmi, saivat minut lyhyessä ajassa vakuuttuneeksi tämän konseptin järkevyydestä ja innostumaan asiasta, kertoo Viktors mielissään. Jälleen kerran sain kokea, miten luotettavaa, moniammatillista, tutkittua, eettistä, idearikasta sekä vanhustyötä luovaa toimintaa Ikäinstituutin materiaalit ja toiminta ovat.

Viktors on innoissaan Elämäni eläkevuodet -valmennuksesta.  Valmennuksessa herätetään osallistujissa kipinä liikunnan ja mielen hyvinvoinnin lisäämiseen. Ryhmävalmennus on tarkoitettu tuoreille eläkeläisille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän. Viktorsilla on jo suunnitelmat selvillä valmennuksen suhteen.

- Itse olen suunnilleen kohderyhmän ikäinen, joten olen kohta itsekin vastaavan tilanteen edessä. Suunnitelmissani on osallistua Elämäni eläkevuodet -valmentajakoulutukseen. Tällä hetkellä ”metsästän” itselleni työparia toiseksi valmentajaksi. Valmentajaksi kouluttautumista helpottaa se, että minulla on kokemusta vertaisohjaajana toimimisesta ja olen siinä hyvä, Viktors sanoo nauraen.

Tämän kevään viimeinen valmentajakoulutus järjestetään 26.–27.4. Oulussa. Koulutukseen voi hakea mukaan 14.4. asti tämän linkin kautta https://www.lyyti.fi/reg/Elamani_elakevuodet_valmentajakoulutus_2903.

 

Lue lisää uudesta Elämäni eläkevuodet -valmennuksesta https://www.liikkeellavoimaavuosiin.fi/elakevalmennus/