Nytku-ilmiö rantautuu Naantaliin

15.8.2018

Tervetuloa valmentajakoulutukseen!
Tervetuloa valmentajakoulutukseen!

Uudet Elämäni eläkevuodet -valmentajat kouluttautuvat Naantalissa 16.-17.8

Se on nytku, ei sitku! Ajankohtainen ja tarpeelliseksi koettu Elämäni eläkevuodet -valmentajakoulutus käynnistyy huomenna Naantalin Kylpylässä. Ikäinstituutin kouluttajat Sirkkaliisa Heimonen, Markku Holmi ja Taru Tanskanen odottavat innolla kaksipäiväistä yhdessäoloa tulevien valmentajien kanssa. Tälläkin kertaa tavoitteet ovat korkealla, sillä huhtikuussa pidetty valmentajakoulutus sai osallistujilta kiitettävän arvosanan. Kaksipäiväisessä koulutuksessa uusia valmentajia kannustetaan toisenlaiseen ajatteluun. Valmentajakoulutuksen ytimen muodostavat positiivinen psykologia, ratkaisukeskeinen lähestymistapa sekä valmentava ote, joten luvassa on naurua ja yhdessä oppimisen riemua.

Naantalissa järjestettävän Elämäni eläkevuodet -valmentajakoulutuksen koulutuspaikat täyttyivät jo kesäkuussa. Koulutuksessa on mukana valmentajapareja Heinolasta, Helsingistä, Kaarinasta, Kouvolasta, Nakkilasta, Ranualta, Rautjärveltä, Riihimäeltä, Turusta ja Valkeakoskelta. Yksi koulutukseen tulijoista on Marjis Viktors Kaarinasta. Hän osallistui maaliskuussa Liikkuen läpi elämän -seminaarin yhteydessä järjestettyyn Elämäni eläkevuodet -työpajaan, josta hän sai kipinän ilmoittautua valmentajakoulutukseen yhdessä valmentajaparinsa kanssa.

  • Työpajan loistovetäjät saivat minut lyhyessä ajassa vakuuttuneeksi tämän konseptin järkevyydestä ja innostumaan asiasta, kertoo Viktors mielissään.

Paikallisissa Elämäni eläkevuodet -valmennuksissa herätetään osallistujissa kipinä liikunnan ja mielen hyvinvoinnin lisäämiseen. Ryhmävalmennus on tarkoitettu tuoreille eläkeläisille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän.

Tämän vuoden viimeinen valmentajakoulutus järjestetään 6.-7.11. Rovaniemellä. Lisätiedot valmentajakoulutukseen hakeutumisesta viikolla 34 osoitteessa www.liikkeellavoimaavuosiin.fi.

Lue lisää uudesta Elämäni eläkevuodet -valmennuksesta https://www.liikkeellavoimaavuosiin.fi/elakevalmennus/