Vielä muutama paikka jäljellä Elämäni eläkevuodet –valmentajakoulutukseen Rovaniemelle 6.-7.11.2018

24.10.2018

Elämäni eläkevuodet -valmentajakoulutus pidetään Rovaniemellä Santasportissa 6.-7.11.2018. Koulutukseen on vielä muutama paikka jäljellä, joten hae valmentajaparisi kanssa innostavaan valmentajakoulutukseen viimeistään maanantaihin 29.10. mennessä!

Valmentajakoulutus tarjoaa innostavan paketin ohjata vähän liikkuvien tuoreiden eläkeläisten ryhmää. Koulutus sisältää sekä keskusteluja että toimintaa liikkeen ja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Oletko sinä tuleva Elämäni eläkevuodet -valmentaja?

Valmentajana voi toimia sekä ammattilainen että aiheesta innostunut vapaaehtoinen. Valmennusryhmän ohjaaminen toimii parhaiten parityöskentelynä, joten suosituksemme on, että valmentajaksi kouluttaudutaan yhdessä valmentajaparin kanssa. Mikäli et löydä nyt kouluttajaparia itsellesi, niin voit silti hakea koulutukseen. Sopiva pari voi löytyä myöhemmin. Suosittelemme, että kohderyhmän tavoittamisessa valmentajapari tekee poikkisektorista yhteistyötä (liikunta ja/tai sote ja/tai järjestöt).

 

Hae valmentajaparisi kanssa mukaan koulutukseen täyttämällä hakulomake maanantaihin 29.10. mennessä https://www.lyyti.fi/reg/haku_valmentajakoulutukseen_Rovaniemi