Elämäni eläkevuodet -valmennus vuonna 2018

22.11.2018

Rovaniemen valmentajakoulutuksen huippuporukka
Rovaniemen valmentajakoulutuksen huippuporukka
Rovaniemen osallistujat tarttuivat myös Porraspäivät-haasteeseen
Rovaniemen osallistujat tarttuivat myös Porraspäivät-haasteeseen
Tunnelmakuvia Naantalin valmentajakoulutuksesta. Mahtava jengi kasassa!
Tunnelmakuvia Naantalin valmentajakoulutuksesta. Mahtava jengi kasassa!
Oulussa suunniteltiin paikallista Elämäni eläkevuodet -valmennusta upean porukan kanssa!
Oulussa suunniteltiin paikallista Elämäni eläkevuodet -valmennusta upean porukan kanssa!
Pallo kertoo kaiken Helsingissä pidetyssä valmentajakoulutuksesta! Huikea porukka!
Pallo kertoo kaiken Helsingissä pidetyssä valmentajakoulutuksesta! Huikea porukka!
Kouluttajatiimi haltioissaan upeista valmentajista
Kouluttajatiimi haltioissaan upeista valmentajista

Liikkeellä voimaa vuosiin -toimenpideohjelman koordinointi tuotti liikettä ja mielen voimaa vahvistavan Elämäni eläkevuodet -valmennuksen. Ikäinstituutin asiantuntijat ovat kouluttaneet tähän mennessä 81 valmentajaa 33 eri paikkakunnalle. Eläkevalmennus pohjaa positiiviseen psykologiaan ja valmentavaan otteeseen.

Elämäni eläkevuodet -valmennus pilotoitiin v. 2017 Järvenpäässä, Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Vuonna 2018 koulutettiin yhteensä 65 valmentajaa lähes 30 paikkakunnalle. Ikäinstituutin kouluttamat valmentajat ovat toteuttaneet yhteensä 17 valmennusta paikallistasolla vuoden 2018 aikana. Valmentajakoulutukseen osallistuneet arvioivat asteikolla 1-5 valmentajakoulutuksen sisällön. Vuonna 2018 valmentajakoulutus arvioitiin kiitettävin arvosanoin (keskiarvo 4,6). Valmentajakoulutusta on kuvattu sanoilla sykähdyttävä, innostava, rento, energisoiva, mielenkiintoinen, voimaannuttava, rikas, elämää täynnä, inspiroiva, valaiseva, yllätyksellinen, kirkas ja vahva.

Tässä valmentajakoulutuksissa saatuja palautteita osallistujilta:

”Eri-ikäisten mukana olo ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien omat kokemukset ja ajatukset herättelivät ajattelemaan asioita erilaisista näkökulmista, kuin mitä miettii omasta ammatillisesta näkökulmasta. Koulutuksessa oli mahtava porukka ja yhteishenki, te saitte esiin ihmisten persoonallisuuksia ja avoimuutta jakaa omia juttuja, tarinoita sekä kokemuksia. Teidän "opettajien" läsnä oleminen ja välittäminen näkyi hienosti koulutuksessa, keskityitte valmennettaviin ja aito kiinnostus ja tiedon jakaminen näkyi asioissa.” (Rovaniemen valmentajakoulutus 11/2018)

”Puhuttelevaa oli kouluttajien kuunteleva läsnäolo ja miljöö.” (Oulun valmentajakoulutus)

”Ensinnäkin, suuret kiitokset mahtaville ja innostaville kouluttajille. Opin paljon uusia asioita. Koulutuksen aikana ei väsähtänyt mielenkiinto aiheista, kun olitte tehneet pohjatyön kunnolla. Oivalsin, ryhmähengessä on voimaa. Puhutteli, jokainen lähti koulutuksesta iloisin mielin.” (Oulun valmentajakoulutus 04/2018)

”Huippumateriaalit, joiden avulla valmentaminen varmasti onnistuu!” (Oulun valmentajakoulutus)

”Säilyttäkää kolmikkonne läsnäolo ja asenne.” (Naantalin valmentajakoulutus 08/2018)

”Taitoja ryhmäyttämiseen sain lisää. Se puhutteli että voi ja pitääkin tehdä pikku juttuja ja luottaa niiden kantavuuteen. Innostamisen tärkeys tuli hyvin esiin.” (Naantalin valmentajakoulutus 08/2018)

”Oma kokemus kannustavasta, positiivisesta ja tasavertaisesta ilmapiiristä => merkityksellinen tulevaa valmennustoimintaani silmälläpitäen.” (Helsingin valmentajakoulutus 02/2018)

”Oivalsin, että minusta tulee hyvä valmentaja, KIITOKSET tästä teille, ammattitaitoisille valmentajille.” (Rovaniemen valmentajakoulutus 11/2018)

”Työkaverit kyselivät koulutuksen annista, kerroimme olevamme HALTIOITUNEITA ja se kuulemma myös näkyi meistä. Mielen hyvinvoinnin merkitys puhuttelee jatkuvasti, olimme positiivisuuden lähteillä.” (Rovaniemen valmentajakoulutus 11/2018)

”Erilaiset ihmiset ja kuitenkin samanlaisuus puhutti ja ilahdutti, kaikki uskalsivat heittäytyä, mahtavat ja positiiviset kouluttajat sytyttivät meitä ja annoitte eväitä matkaan!" (Helsingin valmentajakoulutus 02/2018)

Me kouluttajat toivomme lämpimästi, että olemme onnistuneet sytyttämään kaikissa koulutetuissa valmentajissa innostuksen toteuttaa ja jatkaa Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmiä paikallisesti. Tiedotamme valmentajakoulutusten jatkumisesta vuoden 2019 alussa. 

Onnea ja menestystä Elämäni eläkevuodet -valmennuksen parissa!